Nog een keer de Uruguayaanse grain-fed entrecote. De bereiding doen we nu niet naturel maar in een heerlijk rood en…
Dat een goede verzorging van de runderen mooi vlees oplevert wordt nog maar eens bewezen met deze Uruguayaanse grain-fed entrecote.
Lekker creatief en schaalbaar maar niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Spiesjes kunnen erg lekker zijn maar hebben wel een…
Van BBQ genieten mensen over de hele wereld. Er is echter wel een groot verschil tussen de BBQ van een…
Een lastige keuze. Dry-aged biefstuk, entrecote of cote de boeuf. Volgens mij hebben we de beste oplossing gevonden. Een dry-aged…
Dat de ene burger verschilt van de andere weten we natuurlijk allemaal. Maar is een Wagyu nou echt zo bijzonder…
Voor wie niet kan kiezen is er de T-bone steak. Twee stukken vlees in één indrukwekkend geheel. Het kost wat…
Boven de staart van een koe zit het staartstuk. De picanha wordt langzaam maar zeker ontdekt in Nederland en staat…
De zon schijnt, het is weer lente. Alweer een goede reden om de BBQ op te stoken. Dit keer met…
Na veel werk verzet te hebben is het LeBBQ blog nu live. Laat ons vooral weten wat je er van…