Uruguayaanse grain-fed entrecote in de herhaling

7 jaar ago

Nog een keer de Uruguayaanse grain-fed entrecote. De bereiding doen we nu niet naturel maar in een heerlijk rood en…

Uruguayaanse grain-fed entrecote

7 jaar ago

Dat een goede verzorging van de runderen mooi vlees oplevert wordt nog maar eens bewezen met deze Uruguayaanse grain-fed entrecote.

Divers en ogenschijnlijk simpel, spiesjes

7 jaar ago

Lekker creatief en schaalbaar maar niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Spiesjes kunnen erg lekker zijn maar hebben wel een…

Wat is nu wat? BBQ en grillen zijn toch het zelfde?

7 jaar ago

Van BBQ genieten mensen over de hele wereld. Er is echter wel een groot verschil tussen de BBQ van een…

Een dry-aged trio

7 jaar ago

Een lastige keuze. Dry-aged biefstuk, entrecote of cote de boeuf. Volgens mij hebben we de beste oplossing gevonden. Een dry-aged…

Wagyu burgers, de ene burger is de andere niet

7 jaar ago

Dat de ene burger verschilt van de andere weten we natuurlijk allemaal. Maar is een Wagyu nou echt zo bijzonder…

Entrecote en ossenhaas, de T-bone steak!

7 jaar ago

Voor wie niet kan kiezen is er de T-bone steak. Twee stukken vlees in één indrukwekkend geheel. Het kost wat…

De koe bij zijn staart gevat

7 jaar ago

Boven de staart van een koe zit het staartstuk. De picanha wordt langzaam maar zeker ontdekt in Nederland en staat…

Het zonnetje schijnt! Tijd voor een lekkere bavette.

7 jaar ago

De zon schijnt, het is weer lente. Alweer een goede reden om de BBQ op te stoken. Dit keer met…

LeBBQ is live

7 jaar ago

Na veel werk verzet te hebben is het LeBBQ blog nu live. Laat ons vooral weten wat je er van…