Wat een verrassing, lams T-bone

7 jaar ago

De grootte is enigszins verrassend maar dat maken ze ruim goed in eenvoud van bereiding en hun smaak. Vandaag eten…

De, nog vrij onbekende, poten van het varken. Oerhammetjes

7 jaar ago

Onbekend, interessant geprijsd en enorm lekker. Dat klinkt als een succesformule. Wij proberen vandaag de oerhammetjes of pig wings.

Dubbel feest met longhaas

7 jaar ago

De longhaas werd vroeger door de slachter achter gehouden als beloning voor zijn werk. Waarom ze dat deden is ons…

Onze nieuwe vakantievriend, de Weber Go AnyWhere

7 jaar ago

Op vakantie is het vaak wat behelpen. Om toch wat meer luxe te ervaren zijn we op zoek gegaan naar…

Het mooiste stuk van het mooiste varken. Iberico ribeye

7 jaar ago

De Wagyu onder de varkens. Zo wordt het Iberico ras wel eens genoemd. Dat klinkt alsof een Iberico ribeye op…

Een kip met blikvulling, beercan chicken (bierblik kip)

7 jaar ago

Een gekruide kip die geduldig op een blik Hertog Jan zit te wachten tot hij goedkeurend van het rooster wordt…

BBQ tapas met worst en ossenhaaspuntjes

7 jaar ago

Niks op het menu maar een koelkast vol met lekkers? Wij lossen het op met diverse tapas waarvan we er…

De kop van de ossenhaas, chateaubriand

7 jaar ago

De kop van de ossenhaas heet chateaubriand. Na het het snijden van de ossenhaas en het verorberen van de tournedos…

Biefstuk van de haas, tournedos

7 jaar ago

Een ossenhaas is een spier waar je enkele mooie stukken van kunt snijden. Wij zijn begonnen met de biefstuk van…

Weer dry-aged. Nu een hamburger met appel, wortel en ui.

7 jaar ago

Opnieuw een prima ervaring met dry-aged vlees. Dit keer een lekkere hamburger met appel, wortel, ui en een heerlijke BBQ…