Een nieuwe kook-upgrade, de Thermapen MK4

7 jaar ago

De belangrijkste eigenschap van meetgereedschap is betrouwbaarheid. Als je dat niet hebt wordt het tijd voor iets nieuws. De Thermapen…

Pria waan kai (zoetzure kip met ananas) van de GBS

7 jaar ago

Pria waan kai is Thaise zoetzure kip met ananas. Dat klinkt niet erg BBQ maar waar een wil is is…

Tomahawk steak

7 jaar ago

Oergevoel ten top! Een tomahawk steak ligt lekker in de hand en in de mond. De caveman style bereiding is…

Hawaiiaanse huli-huli teriyaki kip

7 jaar ago

Huli-huli In het zeer toegangkelijk geschreven boek Meathead van Meathead Goldwyn staat niet alleen de wetenschappelijke onderbouwing van echte BBQ…

Eland entrecote op open vuur

7 jaar ago

Scandinavië biedt niet alleen schitterende natuur. Een veel verkochte delicatesse is Eland. Als we in Lapland zijn kunnen we dat…

Even terug in de tijd, bereidingen op open vuur

7 jaar ago

Dat buiten koken geweldig is wisten we al maar je hebt niet altijd een BBQ in de buurt. Gelukkig kun…

Flinke gevulde beer bottle burgers

7 jaar ago

Een lekker stevige hap met vele mogelijkheden en nét even anders dan je gewend bent. De beer bottle burgers hebben…

Schnitzelrolletjes met cranberry en brie

7 jaar ago

Snel klaargemaakt en leuk om voor te schotelen. Schnitzelrolletjes met cranberry en brie met daarnaast zwartgeblakerde prei.

De kunst van een American steakhouse burger

7 jaar ago

Wereldwijd is de hamburger een succes. Van een diepvries burger weet iedereen wel wat lekkers te maken maar de American…

De cuisson, het hoogtepunt van je gerecht

7 jaar ago

Niet wanneer je vlees gaar, maar wanneer de cuisson goed is. Dat is waar het allemaal om draait. Met een…