Het idee achter blog site LeBBQ

Een korte introductie van LeBBQ

Wij zijn Mark en Gerda en houden van genieten! Dat kan natuurlijk op een heleboel manieren maar wij zijn er achter gekomen dat het bij ons toch vaak begint met, of zich in ieder geval afspeelt rond, lekker eten en drinken. De afgelopen jaren is de nadruk steeds meer gaan liggen op het maken van lekkers op onze zelfbouw BBQ. In de zomer na het werk of in het weekend lekker met het gezin rond de BBQ en in de winter warm van binnen uit naar buiten turen terwijl daar een stukje genot aan het ontstaan is. Om steeds nieuwe dingen te kunnen blijven proberen kom je met steeds meer technieken en producten in aanraking. Wij zijn dan ook veelvuldig aan het zoeken geweest ‘hoe dit nu weer aan te pakken’.

Ervaringen delen

Er zijn gelukkig veel BBQ specialisten die hun kennis op het internet delen. Toch bleek het voor een beginner vaak lastig om te ontdekken waar te beginnen. Daaruit is het idee geboren om onze BBQ avonturen te gaan bloggen op LeBBQ en zo hopelijk aanstormend BBQ specialisten, of in ieder geval genieters, een stukje op weg te helpen.

LeBBQ logo

Wij zijn geen autoriteiten op het gebied van BBQ en zijn dat ook geenszins van plan. Simpelweg om dat BBQ voor ons draait om gezelligheid en genieten, en dat is voor iedereen anders. Wat wij lekker vinden zal een ander flauw vinden of andersom. Daarom zullen we proberen zo min mogelijk specifieke hoeveelheden te noemen. We geven wel zo veel mogelijk aanknopingspunten om het naar je eigen smaak te maken.

Wees niet bang om wat te proberen. Ook een minder resultaat kan aanknopingspunten bieden voor een volgend succes. Probeer wel kieskeurig te zijn in het stuk en de hoeveelheid vlees of vis als je niet zeker bent. Leergeld is niet erg, maar gelijk 7 ribben of een dry aged cote de beouf weggooien is zonde.

 

Het idee achter blog site LeBBQ
Tags:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.