Even pauze maar LeBBQ is terug met meer!

Rustaaagh op LeBBQ

Het is dit jaar helaas nog niet druk geweest op LeBBQ. Hebben we dan een paar maanden achterover zitten leunen? Niet helemaal.

Verbouwen, verhuizen, nog meer verbouwen en bevallen hebben de eerste helft van ons jaar gedomineerd. Dat heeft online geresulteerd in een zeer beperkte aanwas van nieuwe artikelen. We hebben zelfs niet doorgehad dat ons nieuwe SSL-certificaat een fout gaf. Schandalig!

Maar dit heeft ook een keerzijde. Ons buiten-kook domein is namelijk flink gegroeid en onze manier van wonen is nog meer gericht op buiten leven en eten. Onze trots, de zelfbouw BBQ, hebben we achter moeten laten. We hebben nu wel een grote pizza oven waar de eerste pizza’s inmiddels met succes uit zijn gekomen. Daarnaast staat er een vaste BBQ met rotisserie en hebben we een Weber MasterTouch GBS aangeschaft waardoor we voorlopig lekker uit de voeten kunnen.

Uiteraard lopen er thuis nog diverse onderhandelingen over nog meer uitbreidingen en zodra die wat hebben opgeleverd klimmen we weer in de pen.

Ontdekkingsreis

Bij BBQ denk je misschien niet direct aan pizza’s maar zoals we eerder al schreven betekent het voor iedereen over de hele wereld iets anders. Voor ons is BBQ buiten koken, eten en genieten dus met die gedachte gaan we lekker divers op ontdekking. Van brood bakken op houtvuur tot pizza pulled pork en BBQ voor grote(re) groepen. Maar ook het verbeteren van eerdere pogingen zoals spare-ribs en wild, zoals deze eend. Daarbij hebben we heel wat nieuwe boeken dus we kunnen lekker aan de slag.

Voldoende te ontdekken en te delen dus waar we LeBBQ de komende tijd weer mee gaan vullen. Natuurlijk staan we ook open voor verzoekjes en tips dus als je een mooie of lekkere aanvulling hebt dan kun je reageren onder een bericht of gebruik maken van ons contactformulier.

Geniet er van en tot snel!

Even pauze maar LeBBQ is terug met meer!
Tags:     

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.