LeBBQ is live

LeBBQ online

Logo LeBBQEindelijk is LeBBQ live!

Na flink wat werk verzet te hebben is vandaag ons blog online. Vanaf vandaag zullen we onze BBQ avonturen delen in de hoop anderen op weg te helpen in hun zoektocht naar bourgondisch genieten.

We hebben alvast een aantal artikelen voorbereid maar er zullen er nog veel meer volgen. Je kunt bijvoorbeeld lezen over verschillende soorten BBQ’s. Of misschien ben je geinteresseerd in het verschil tussen kolen en gas? Ben je wellicht op zoek naar een thermometer? Of ben je het internet af aan het speuren naar inspiratie voor wat lekkers? Aan de rechterkant kun je filteren op onderwerpen die je aanspreken. Klik hier voor een overzicht van alle artikelen.

Wat kun je van LeBBQ verwachten?

De komende tijd zijn we van plan om veel over nieuwe BBQ probeerselen te schrijven. Lekkere recepten of handige accessoires. Ook zullen we veel aandacht besteden aan verschillende technieken. We gaan naar een workshop worsten maken waar we uitgebreid over zullen vertellen. Op vakantie nemen we een compact BBQ rooster mee en daarmee gaan we laten zien hoe je simpel maar lekker van mooie buitenlandse producten kunt genieten. Er staan enkele mooie stukken vlees op de agenda zoals ribben, picanha en brisket. Ook zullen we aandacht schenken aan vegetarische gasten en gasten met een allergie.

Er is genoeg te ontdekken en te leren en dat gaan we dan ook doen. Om niks te missen kun je je aan de rechterzijde aanmelden zodat je automatisch updates krijgt wanneer we iets online zetten.

We hopen dat je bij ons kunt vinden waar je naar op zoek bent. Laat vooral een reactie achter en laat ons weten wat je er van vindt! Als je vragen of aanvullingen hebt horen we dat natuurlijk ook graag of misschien wil je een verzoek doen voor een artikel?

Veel lees en eet plezier!

LeBBQ is live
Tags:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.