Ga naar de inhoud

LeBBQ

BBQ voor iedereen

  • Home
  • BBQ blog
  • Over LeBBQ
  • Contactformulier
LeBBQ

Wilde fazant in de Dutch Oven

Mark 26 december 20175 december 2017 BBQ blog Geen reacties
Wilde Fazant

Onze nieuwe Dutch Oven moet ingewerkt worden en wat is daar beter voor geschikt dan wild? We hebben een wilde fazant die we lekker in bier gaan stoven.

Meer lezen

Nieuw speelgoed, de Dutch Oven

Mark 19 december 20175 december 2017 BBQ blog Geen reacties
Dutch Oven

Buiten koken heeft iets aantrekkelijks. En er zijn zó veel mogelijkheden. Met de Dutch Oven hebben we weer een fijne optie er bij om van te genieten!

Meer lezen

Goed gevulde de-boned kip

Mark 12 december 20175 december 2017 BBQ blog Geen reacties
De-boned kip

Ontdoe een kip van zijn botten en voeg er gehakt, madame jeanette, chorizo en meer aan toe voor een heerlijk, goed gevulde, de-boned kip!

Meer lezen

Een geslaagde variatie, wroetvarken picanha

Mark 5 december 20175 december 2017 BBQ blog Geen reacties
Wroetvarken picanha

Het succes van het staartstuk van een rund is wat ons betreft voldoende aanleiding om eens een variatie te proberen. Wroetvarken picanha.

Meer lezen

Een stapel spare-ribs

Mark 28 november 201728 november 2017 BBQ blog Geen reacties
spare-ribs

Een stapel spare-ribs is lekker, maar nog lekkerder wordt het als je varieert in soorten vlees en kruiden rubs. Vanavond hebben we 6 verschillende op tafel.

Meer lezen

Een lesje wilde eend met sinaasappel

Mark 21 november 201726 november 2017 BBQ blog Geen reacties
Wilde eend

BBQ is een leerproces. En dat hebben we met deze wilde eend mogen ervaren. Altijd blijven nadenken tijdens het koken, ook als je een recept volgt.

Meer lezen

Lekkere stukjes Iberico cabecero

Mark 14 november 201725 augustus 2017 BBQ blog Geen reacties
Iberico cabecero

Iberico Cabecero is een stuk uit de nek van het varken, een stuk ontbeend schouderkarbonade. Hebben we dat niet eens eerder gehad?

Meer lezen

Gerijpte cote de boeuf

Mark 7 november 201725 augustus 2017 BBQ blog Geen reacties
cote de boeuf klaar

Het lekkerste stuk van een rund. Ruim 30 dagen gerijpt en dik gesneden. Met de juiste cuisson wordt dit een heerlijk stuk cote de boeuf.

Meer lezen

Zeefeest met tijger garnalen en zeemix

Mark 31 oktober 201725 augustus 2017 BBQ blog Geen reacties
Zeefeest

Het Weber GBS systeem biedt oneindige mogelijkheden op de BBQ. We bereiden een simpel zeefeest met tijger garnalen, Hollandse garnalen, krab en mosselen.

Meer lezen

Ribben van het lekkerste varken, Iberico spare-ribs

Mark 24 oktober 201715 september 2017 BBQ blog Geen reacties
Iberico ribben

Er zijn verschillende manieren om spare-ribs klaar te maken. Wij gaan voor een variant van de 3-2-1 methode en genieten van heerlijke Iberico spare-ribs

Meer lezen
  • « Vorige
  • Volgende »

Deel ons

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Lees meer over

Accessoires Ander vlees BBQ Life Bijgerechten Brandstoffen Dutch oven Grillen Hamburgers Kippenvlees LeBBQ Low and Slow Pizza oven Roken Rundvlees Technieken Van de BBQ Varkensvlees Vegetarisch Vis Worst

Ontvang updates

Vul je e-mailadres in om ons blog te volgen en op de hoogte te blijven van de laatste berichten.

Recente blogs
  • Even terug naar de oertijd met een Haxe
  • Vlechtbrood als bijgerecht
  • Tri-tip, de nieuwe picanha?
  • Hot devil briketten testen met ribben
  • Loaded fries, een Amerikaanse kapsalon
Recente comments
  • Mark op Onze nieuwe vakantievriend, de Weber Go AnyWhere
  • Mark op Onze nieuwe vakantievriend, de Weber Go AnyWhere
  • geert op Onze nieuwe vakantievriend, de Weber Go AnyWhere
  • geert op Onze nieuwe vakantievriend, de Weber Go AnyWhere
  • Mark op Een dry-aged trio
Best bekeken blogs
  • Entrecote en ossenhaas, de T-bone steak!
  • Het mooiste stuk van het mooiste varken. Iberico ribeye
  • Lekkere stukjes Iberico cabecero
  • Even terug in de tijd, bereidingen op open vuur
  • Tri-tip, de nieuwe picanha?
Je kunt ons vinden op
  • Bekijk het profiel van lebbq.nl op Facebook
  • Bekijk het profiel van @LeBBQ_nl op Twitter
  • Bekijk het profiel van 101904732544630724189 op Google+
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
Copyright © 2023 LeBBQ. Powered by WordPress. Thema: Ample door ThemeGrill.