Wilde fazant in de Dutch Oven
Onze nieuwe Dutch Oven moet ingewerkt worden en wat is daar beter voor geschikt dan wild? We hebben een wilde fazant die we lekker in bier gaan stoven.
BBQ voor iedereen
Onze nieuwe Dutch Oven moet ingewerkt worden en wat is daar beter voor geschikt dan wild? We hebben een wilde fazant die we lekker in bier gaan stoven.
Buiten koken heeft iets aantrekkelijks. En er zijn zó veel mogelijkheden. Met de Dutch Oven hebben we weer een fijne optie er bij om van te genieten!
Ontdoe een kip van zijn botten en voeg er gehakt, madame jeanette, chorizo en meer aan toe voor een heerlijk, goed gevulde, de-boned kip!
Het succes van het staartstuk van een rund is wat ons betreft voldoende aanleiding om eens een variatie te proberen. Wroetvarken picanha.
Een stapel spare-ribs is lekker, maar nog lekkerder wordt het als je varieert in soorten vlees en kruiden rubs. Vanavond hebben we 6 verschillende op tafel.
BBQ is een leerproces. En dat hebben we met deze wilde eend mogen ervaren. Altijd blijven nadenken tijdens het koken, ook als je een recept volgt.
Iberico Cabecero is een stuk uit de nek van het varken, een stuk ontbeend schouderkarbonade. Hebben we dat niet eens eerder gehad?
Het lekkerste stuk van een rund. Ruim 30 dagen gerijpt en dik gesneden. Met de juiste cuisson wordt dit een heerlijk stuk cote de boeuf.
Het Weber GBS systeem biedt oneindige mogelijkheden op de BBQ. We bereiden een simpel zeefeest met tijger garnalen, Hollandse garnalen, krab en mosselen.
Er zijn verschillende manieren om spare-ribs klaar te maken. Wij gaan voor een variant van de 3-2-1 methode en genieten van heerlijke Iberico spare-ribs