Een nieuwe kook-upgrade, de Thermapen MK4
De belangrijkste eigenschap van meetgereedschap is betrouwbaarheid. Als je dat niet hebt wordt het tijd voor iets nieuws. De Thermapen MK4
BBQ voor iedereen
De belangrijkste eigenschap van meetgereedschap is betrouwbaarheid. Als je dat niet hebt wordt het tijd voor iets nieuws. De Thermapen MK4
Pria waan kai is Thaise zoetzure kip met ananas. Dat klinkt niet erg BBQ maar waar een wil is is een weg. Zelfs als de ananas op is.
Oergevoel ten top! Een tomahawk steak ligt lekker in de hand en in de mond. De caveman style bereiding is echter nog wel een uitdaging.
Huli-huli In het zeer toegangkelijk geschreven boek Meathead van Meathead Goldwyn staat niet alleen de wetenschappelijke onderbouwing van echte BBQ kunde. Je krijgt namelijk direct de mogelijkheid om je nieuwe kennis in de praktijk te brengen met talloze lekkere recepten.
Scandinavië biedt niet alleen schitterende natuur. Een veel verkochte delicatesse is Eland. Als we in Lapland zijn kunnen we dat natuurlijk niet overslaan.
Dat buiten koken geweldig is wisten we al maar je hebt niet altijd een BBQ in de buurt. Gelukkig kun je op open vuur ook een heleboel lekkers bereiden.
Een lekker stevige hap met vele mogelijkheden en nét even anders dan je gewend bent. De beer bottle burgers hebben we niet voor het laatst gemaakt.
Snel klaargemaakt en leuk om voor te schotelen. Schnitzelrolletjes met cranberry en brie met daarnaast zwartgeblakerde prei.
Wereldwijd is de hamburger een succes. Van een diepvries burger weet iedereen wel wat lekkers te maken maar de American steakhouse burger is een uitdaging.
Niet wanneer je vlees gaar, maar wanneer de cuisson goed is. Dat is waar het allemaal om draait. Met een goede cuisson maak je fans van je gasten.