Wat een verrassing, lams T-bone
De grootte is enigszins verrassend maar dat maken ze ruim goed in eenvoud van bereiding en hun smaak. Vandaag eten we lams T-bone steakjes en stoofgroenten.
BBQ voor iedereen
De grootte is enigszins verrassend maar dat maken ze ruim goed in eenvoud van bereiding en hun smaak. Vandaag eten we lams T-bone steakjes en stoofgroenten.
Onbekend, interessant geprijsd en enorm lekker. Dat klinkt als een succesformule. Wij proberen vandaag de oerhammetjes of pig wings.
De longhaas werd vroeger door de slachter achter gehouden als beloning voor zijn werk. Waarom ze dat deden is ons wel duidelijk geworden!
Op vakantie is het vaak wat behelpen. Om toch wat meer luxe te ervaren zijn we op zoek gegaan naar een compacte BBQ. Veel plezier met de Weber Go AnyWhere!
De Wagyu onder de varkens. Zo wordt het Iberico ras wel eens genoemd. Dat klinkt alsof een Iberico ribeye op de BBQ niet anders dan een succes kan worden!
Een gekruide kip die geduldig op een blik Hertog Jan zit te wachten tot hij goedkeurend van het rooster wordt gehaald. De bierblik kip (beercan chicken)
Niks op het menu maar een koelkast vol met lekkers? Wij lossen het op met diverse tapas waarvan we er een aantal klaarmaken op de BBQ.
De kop van de ossenhaas heet chateaubriand. Na het het snijden van de ossenhaas en het verorberen van de tournedos is het nu tijd voor dit mooie stuk.
Een ossenhaas is een spier waar je enkele mooie stukken van kunt snijden. Wij zijn begonnen met de biefstuk van de haas. De Tournedos.
Opnieuw een prima ervaring met dry-aged vlees. Dit keer een lekkere hamburger met appel, wortel, ui en een heerlijke BBQ saus