Uruguayaanse grain-fed entrecote in de herhaling
Nog een keer de Uruguayaanse grain-fed entrecote. De bereiding doen we nu niet naturel maar in een heerlijk rood en sappig thema.
BBQ voor iedereen
Nog een keer de Uruguayaanse grain-fed entrecote. De bereiding doen we nu niet naturel maar in een heerlijk rood en sappig thema.
Dat een goede verzorging van de runderen mooi vlees oplevert wordt nog maar eens bewezen met deze Uruguayaanse grain-fed entrecote.
Lekker creatief en schaalbaar maar niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Spiesjes kunnen erg lekker zijn maar hebben wel een handleiding.
Van BBQ genieten mensen over de hele wereld. Er is echter wel een groot verschil tussen de BBQ van een Amerikaan, een Nederlander of een Koreaan.
Een lastige keuze. Dry-aged biefstuk, entrecote of cote de boeuf. Volgens mij hebben we de beste oplossing gevonden. Een dry-aged trio.
Dat de ene burger verschilt van de andere weten we natuurlijk allemaal. Maar is een Wagyu nou echt zo bijzonder of wordt het overdreven?
Voor wie niet kan kiezen is er de T-bone steak. Twee stukken vlees in één indrukwekkend geheel. Het kost wat aandacht maar het resultaat is er naar!
Boven de staart van een koe zit het staartstuk. De picanha wordt langzaam maar zeker ontdekt in Nederland en staat garant voor een mooie BBQ show.
De zon schijnt, het is weer lente. Alweer een goede reden om de BBQ op te stoken. Dit keer met bavette, lamskoteletten en gevulde puntpaprika’s.
Na veel werk verzet te hebben is het LeBBQ blog nu live. Laat ons vooral weten wat je er van vindt of misschien heb je wel vragen of een verzoek?